• Täältä löydät alueemme avoimia työpaikkoja. Työnantaja, jos haluat avoimen työpaikkasi esille, laita meille viestiä heti.

  Monia mahdollisuuksia - Avoimia työpaikkoja

  Meillä etuna on arjen sujuvuus ja asioiden konstailematon hoituminen.

 • KeIteleen yritykset ja kunta kaipaavat tekijöitä

  Meillä on monia paikkoja auki. Hae heti.

  Pesulayrittäjäksi Keiteleelle

  Sinustako pesulayrittäjä valmiisiin tiloihin palvelemaan kuntaa ja muita asiakkaita?

  Tule yrittäjäksi Keiteleen kunnan rakennuttamaan pesulaan. Nyt on edullinen tilaisuus aloittaa yrittäjänä Keiteleen kunnan uudessa pesulassa. Kunta vuokraa uudet tilat laitteineen. Kunnan hoivapalvelut toimii asiakkaana pesulalle luoden peruskuorman yrityksen toiminnalle. Yrittäjä pyörittää toimintaa pesulassa ja vastaa asiakashankinnasta.

   

  Kysy lisää:

  elinkeinoasiamies Pekka Horttanainen,

  p. 0207 464 655, pekka.horttanainen@savogrow.fi

  Lähihoitajia ja hoivapalvelutyöntekijöitä

  AK-Palvelut Oy etsii lisää työntekijöitä palvelutaloon Keiteleelle

  AK-palvelut Oy tarjoaa ihmisläheistä ja kodinomaista hoivaa viihtyisässä ympäristössä ikäihmisille 18-paikkaisessa palvelutalossa Keiteleellä. Tarjoamme räätälöidysti myös hoivapalvelut asiakkaidemme koteihin, kuten asiointi- ja siivouspalvelut. Yritys tarvitsee lähihoitajia tai hoivapalvelutyöntekijöitä kokoaikaiseen tai osa-aikaiseen työsuhteeseen.

   

  Tutustu meihin:

  www.keiteleakpalvelut.fi

  Tuotantoon tekijä Casemakersille

  Haluatko palvella eturivin muusikkoja Keiteleeltä käsin?

  Casemakers Oy on voimakkaasti kasvava kuljetuslaatikoita valmistava yritys Keiteleellä Hamulan kylällä. Yritys etsii tuotannontyöntekijää kuljetuslaatikoiden kokoonpanoon.

   

  Lisätietoja:

  rekry@casemakers.fi 

  Rakennesuunnittelijaa ja puualan osaajia ristikkorakenteiden valmistukseen Sepalle

  Euroopan parhaat kattoristikot tulevat Keiteleeltä - Tekijöitä tarvitaan!

  Sepa Oy on vuonna 1982 perustettu perheyritys, joka on kasvanut Suomen merkittävimmäksi ja nykyaikaisimmaksi kattoristikoiden valmistajaksi sekä yhdeksi alan suurimmaksi koko Euroopassa. Eri tyyppisten kattoristikoiden lisäksi valmistamme siltamuotteja, puubetoniliittolaattoja, kevytlaattoja, runkokehiä sekä palo- ja pihattoristikoita. Asiakkaitamme ovat Suomen suurimmat talotehtaat, rakennus- ja tukkuliikkeet.

   

  SEPA oy etsii tuotantoonsa suunnittelijaa asiakasprojektien ristikkorakenteiden suunnitteluun, höylälinjan hoitajaa ja tuotannontekijöitä ristikkorakenteiden valmistukseen. Lue meistä lisää >

  Rahoitusneuvoja kahden pankin huipputiimiin

  OP Nilakan seutu ja OP Vesanto etsivät vakituista kokoaikaista rahoitusneuvojaa kahden pankin tiimiin.

  OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

   

  Haemme rahoitusneuvojaa/-asiantuntijaa, jonka vastuulla on henkilö- ja yritysasiakkaiden asiakaspalvelu ja monipuoliset rahoituksen palvelut.

   

  Lisätiedot:

  Jouni Karhinen

  Op Nilakan Seutu
  p. 0400 182 868

  Yrittäjäksi kello-, koru-, lahja- ja fotoliikkeeseen

  Paikka auki monipuoliselle yrittäjälle!

  Foto Helenan Kello ja Kulta on hyvällä paikalla Keiteleen keskustassa sijaitseva, vuokratussa liiketilassa toimiva myymälä, joka myy kellot, korut, lahjatavarat sekä kosmetiikkaa, ja tarjoaa monipuolisesti valokuvaus-, passikuva- (sähköiset sekä paperiset) sekä mainosteippauspalveluja sekä kellojen, korujen ja silmälasien korjaukset ym. Yritys on myytävänä nykyisen yrittäjän jäädessä eläkkeelle.

   

  Kysy lisää:

  Helena p. 040 533 3670

  www.facebook.com/fotohelenankellojakulta

  Vanhuspalveluihin palveluvastaavan sijainen

  Arvostamme asiakaslähtöistä työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kehittämismyönteisyyttä.

  Palveluvastaavan tehtävä painottuu asiakkaiden ohjaukseen ja neuvontaan, palvelupäätösten valmisteluun sekä palvelujen ylläpitoon.

  Onko sinulla tuntemusta ikääntyneiden palvelujärjestelmästä ja kokemusta vastaavista hommista? Hae Keiteleelle töihin!


  Hae 14.10. mennessä:
  https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/palveluvastaava-sijaisuus-ikaantyneiden-palvelut-252675/

  Sairaanhoitaja 2 kpl

  Etsimme sairaanhoitajien sijaisuuksiin kahta innostunutta ja itsenäiseen työskentelyyn pystyvää ammattilaista.

  Sairaanhoitajat toimivat ikääntyneiden palveluissa kotisairaanhoidossa ja asumispalveluyksiköissä moniammatillisen tiimin jäseninä ja hoitotyön asiantuntijoina. Tule mukaan huolehtimaan asiakkaidemme kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista!


  Paikat KuntaRekryssä:
  https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/keiteleen-kunta/

 • Vesannon yhteisöllinen porukka etsii vahvistusta

  Liity #sydänmaa Vesannon tiimiin!

  Kirjastovirkailija Vesannolle

  Aktiivinen ja ulospäin suuntautunut kirjastoalan ammattilainen saa paikan!

  Sen lisäksi, että pääset käsiksi kirjastovirkailijan monipuoliseen työnkuvaan, tähän pestiin sisältyy myös kunnan vastuuhenkilönä toimiminen hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen työssä (20 % työajasta). Auki on siis mielenkiintoinen tehtävä, jossa pääpaino on kirjastotyössä ja bonuksena saat vielä laajemman näköalapaikan kuntalaisten hyvinvoinnin äärellä.

   

  Vesannolla ”pienuus on vahvuus”. Tämä näkyy ihmisten välisenä mutkattomana jutusteluna ja asioinnin helppoutena. Vesanto on pieni, sinnikäs ja yhteisöllinen sydänmaa. Tervetuloa joukkoon!

   

  Työsuhde alkaa 1.1.2020. Hae paikkaa KuntaRekryn kautta:
  https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/kirjastovirkailija-252071-1/

 • Nilakan alueen terveydenhuollossa avoinna tärkeitä paikkoja

  Tule vahvistamaan Keiteleen, Pielaveden, Tervon ja Vesannon terveydenhuoltoa omalla osaamisellasi!

  Terveyskeskuslääkäri

  Haussa on osaavaa ja innostunut kollega, joka haluaa hoitaa potilaita kokonaisvaltaisesti ja potilaslähtöisesti, entisen kunnanlääkärin ottein.

  Osastonlääkärinä pääsee mukaan uudentyyppisen toimintamallin kehittämiseen ja pilotointiin. Viran ensimmäinen sijoituspaikka on Keiteleellä, osastolla tai poliklinikalla. Joustoa löytyy: Jatkossa on mahdollista, että työpiste muuttuu lääkärin toiveiden ja vapautuvien työmahdollisuuksien mukaan. Palkkatoiveista keskustellaan.

   

  Asuntoja löytyy myös kauniilla järvinäkymillä. Harrastusmahdollisuudet on monipuoliset. Matkaa Kuopiosta Keiteleelle 100km, Pielavedelle ja Vesannolle 80km.

   

  Hae paikkaa 21.10.2019 mennessä:
  https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/terveyskeskuslaakari-nilakka-249772-1/

  Ylilääkäri

  Viihdytkö työympäristössä, jossa luonnonläheisyys ja positiivinen paikallinen identiteetti yhdistyvät nykyaikaiseen terveydenhuoltoon?

  Etsitään tositarkoituksella ylilääkäriä, joka omaa hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, on tiimipelaaja ja haluaa kehittää toimintaa. Arvostusta täällä saa hyvistä organisointitaidoista ja muutosvalmiudesta. Nilakan alueella toimitaan omahoitaja-omalääkärimallilla.

   

  Haussa oleva ylilääkäri vastaa Nilakan palvelukeskuksen henkilöstöstä, taloudesta, toiminnasta ja kehittämisestä yhdessä muun paikallisjohdon kanssa. Palkkaus on liikelaitos Kysterin oman paikallissopimuksen mukainen.

   

  Hae 21.10.2019 mennessä:
  https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/ylilaakari-nilakka-249476/

  Ylihoitaja

  Hei sinä terveydenhuollon johtamisen ammattilainen! Meillä olisi tarjolla osaamistasi vastaava, mielenkiintoinen työ.

  Haemme ylihoitajaa, joka vastaa palvelukeskuksen hoitotyön operatiivisen toiminnan johtamisesta, kehittämisestä ja suunnittelusta. Hän toimii osaamisalueensa asiantuntijana perusterveydenhuoltoon liittyvissä tutkimus-, hoito-, ja kehittämistyössä ja osallistuu palvelukeskuksen toiminnan suunnitteluun ja seurantaan.

   

  Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja mukavat työkaverit moniammatillisessa ja kehitysmyönteisessä työyhteisössä. Perusterveydenhuollon kehittäminen on keskeinen tavoite toiminnassa.


  Hae 14.10.2019 mennessä:
  https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/ylihoitaja-nilakka-250930/

  All Posts
  ×
  ×
  EU:n yleistä tietosuoja-asetusta sovelletaan 25.5.2018 alkaen kaikissa EU:n jäsenmaissa. Asetuksen mukaan henkilörekistereitä ylläpitävien organisaatioiden on laadittava henkilörekistereilleen rekisteriselosteet. Henkilörekisterin vastuuhenkilön yhteystiedot on saatavissa henkilörekisteriselosteesta. Asiakkaalla on oikeus tarkastaa itseään koskevat asiakasrekisteritiedot ja pyytää niiden poistamista/korjaamista. Yhteystiedot löytyvät ko. selosteesta, jotka löytyvät osoitteesta: http://www.savogrow.fi/savogrow/rekisteri-_ja_tietosuojaselosteet 
  ×
  EU:n yleistä tietosuoja-asetusta sovelletaan 25.5.2018 alkaen kaikissa EU:n jäsenmaissa. Asetuksen mukaan henkilörekistereitä ylläpitävien organisaatioiden on laadittava henkilörekistereilleen rekisteriselosteet. Henkilörekisterin vastuuhenkilön yhteystiedot on saatavissa henkilörekisteriselosteesta. Asiakkaalla on oikeus tarkastaa itseään koskevat asiakasrekisteritiedot ja pyytää niiden poistamista/korjaamista. Yhteystiedot löytyvät ko. selosteesta, jotka löytyvät osoitteesta: http://www.savogrow.fi/savogrow/rekisteri-_ja_tietosuojaselosteet