• Täältä löydät alueemme avoimia työpaikkoja. Työnantaja, jos haluat avoimen työpaikkasi esille, laita meille viestiä heti.

  Monia mahdollisuuksia - Avoimia työpaikkoja

  Meillä etuna on arjen sujuvuus ja asioiden konstailematon hoituminen.

 • KeIteleen yritykset kaipaavat tekijöitä

  Meillä on monia paikkoja auki. Hae heti.

  Pesulayrittäjäksi Keiteleelle

  Sinustako pesulayrittäjä valmiisiin tiloihin palvelemaan kuntaa ja muita asiakkaita?

  Tule yrittäjäksi Keiteleen kunnan rakennuttamaan pesulaan. Nyt on edullinen tilaisuus aloittaa yrittäjänä Keiteleen kunnan uudessa pesulassa. Kunta vuokraa uudet tilat laitteineen. Kunnan hoivapalvelut toimii asiakkaana pesulalle luoden peruskuorman yrityksen toiminnalle. Yrittäjä pyörittää toimintaa pesulassa ja vastaa asiakashankinnasta.

   

  Kysy lisää:

  elinkeinoasiamies Pekka Horttanainen,

  p. 0207 464 655, pekka.horttanainen@savogrow.fi

  Lähihoitajia ja hoivapalvelutyöntekijöitä

  AK-Palvelut Oy etsii lisää työntekijöitä palvelutaloon Keiteleelle

  AK-palvelut Oy tarjoaa ihmisläheistä ja kodinomaista hoivaa viihtyisässä ympäristössä ikäihmisille 18-paikkaisessa palvelutalossa Keiteleellä. Tarjoamme räätälöidysti myös hoivapalvelut asiakkaidemme koteihin, kuten asiointi- ja siivouspalvelut. Yritys tarvitsee lähihoitajia tai hoivapalvelutyöntekijöitä kokoaikaiseen tai osa-aikaiseen työsuhteeseen.

   

  Tutustu meihin:

  www.keiteleakpalvelut.fi

  Tuotantoon tekijä Casemakersille

  Haluatko palvella eturivin muusikkoja Keiteleeltä käsin?

  Casemakers Oy on voimakkaasti kasvava kuljetuslaatikoita valmistava yritys Keiteleellä Hamulan kylällä. Yritys etsii tuotannontyöntekijää kuljetuslaatikoiden kokoonpanoon.

   

  Lisätietoja:

  rekry@casemakers.fi 

  Rakennesuunnittelijaa ja puualan osaajia ristikkorakenteiden valmistukseen Sepalle

  Euroopan parhaat kattoristikot tulevat Keiteleeltä - Tekijöitä tarvitaan!

  Sepa Oy on vuonna 1982 perustettu perheyritys, joka on kasvanut Suomen merkittävimmäksi ja nykyaikaisimmaksi kattoristikoiden valmistajaksi sekä yhdeksi alan suurimmaksi koko Euroopassa. Eri tyyppisten kattoristikoiden lisäksi valmistamme siltamuotteja, puubetoniliittolaattoja, kevytlaattoja, runkokehiä sekä palo- ja pihattoristikoita. Asiakkaitamme ovat Suomen suurimmat talotehtaat, rakennus- ja tukkuliikkeet.

   

  SEPA oy etsii tuotantoonsa suunnittelijaa asiakasprojektien ristikkorakenteiden suunnitteluun, höylälinjan hoitajaa ja tuotannontekijöitä ristikkorakenteiden valmistukseen. Lue meistä lisää >

  Rahoitusneuvoja kahden pankin huipputiimiin

  OP Nilakan seutu ja OP Vesanto etsivät vakituista kokoaikaista rahoitusneuvojaa kahden pankin tiimiin.

  OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

   

  Haemme rahoitusneuvojaa/-asiantuntijaa, jonka vastuulla on henkilö- ja yritysasiakkaiden asiakaspalvelu ja monipuoliset rahoituksen palvelut.

   

  Lisätiedot:

  Jouni Karhinen

  Op Nilakan Seutu
  p. 0400 182 868

  Yrittäjäksi kello-, koru-, lahja- ja fotoliikkeeseen

  Paikka auki monipuoliselle yrittäjälle!

  Foto Helenan Kello ja Kulta on hyvällä paikalla Keiteleen keskustassa sijaitseva, vuokratussa liiketilassa toimiva myymälä, joka myy kellot, korut, lahjatavarat sekä kosmetiikkaa, ja tarjoaa monipuolisesti valokuvaus-, passikuva- (sähköiset sekä paperiset) sekä mainosteippauspalveluja sekä kellojen, korujen ja silmälasien korjaukset ym. Yritys on myytävänä nykyisen yrittäjän jäädessä eläkkeelle.

   

  Kysy lisää:

  Helena p. 040 533 3670

  www.facebook.com/fotohelenankellojakulta

 • Vesannon yhteisöllinen porukka etsii vahvistusta

  Liity #sydänmaa Vesannon tiimiin!

  Projektikoordinaattoriksi KOTELO-hankkeeseen

  Aktiivinen viestijä ja palvelujärjestelmän tuntija saa paikan!

  KOTELO-hanke on Vesannon, Tervon, Keiteleen ja Rautalammin kuntien yhteinen ESR-hanke, jonka tavoitteena on luoda kuntiin uusi matalan kynnyksen palvelumalli pitkäaikais- ja piilotyöttömille sekä työ- ja koulutuspaikkaa vailla oleville nuorille. Palvelussa tarjotaan neuvontaa ja ohjausta ammatinvaihtoon, työllistymis- ja koulutuspalveluihin, kuntoutuspalveluihin, etuuksiin ja toimeentuloon liittyvissä asioissa sekä sähköisten palvelujen käytössä.
   

  Hanketta hallinnoi Vesannon kunta. Vesannolla ”pienuus on vahvuus”, kunta on pieni, sinnikäs ja yhteisöllinen sydänmaa. Tervetuloa joukkoon!

   

  Hae paikkaa 31.10. mennessä KuntaRekryn kautta: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/projektikoordinaattori-256372/?r=3

  KOTELO-ohjaajaksi Keiteleelle, Rautalammille, Vesannolle tai Tervoon?

  Tule käynnistämään uutta ohjaus- ja neuvontapistettä KOTELO-hankkeeseen.

  KOTELO-ohjaaja pääsee virittämään uutta toimintaa! Ohjaus- ja neuvontapisteen kautta ohjaaja toimii valmentajana ja omaohjaajana case management -toiminta-ajatuksella sekä laatii palvelutarpeen arvioinnit ja palvelusuunnitelmat asiakkaille.

   

  Odotamme kokemusta työllisyydenhoidon ja kuntoutuksen saralta. Lisäksi arvostamme verkostotyön, viestinnän, projektikehittämisen ja palvelumuotoilun osaamista. Hakemuksessa ilmoitat mihin kuntaan haet.

   

  Hae rohkeasti 31.10. mennessä:
  https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/kotelo-ohjaaja-256364/?r=2

  Lapsiperhetyöntekijäksi ja tsemppiohjaajaksi
  - meillä pääset tekemään monipuolista työtä!

  Haussa hyvä tyyppi lasten, nuorten ja perheiden hyvinvoinnin tukemiseen.

  Vesannolla sosiaali- ja terveysalan osaaja saa näköalapaikan lapsiperheiden kotipalvelussa sekä varhaisen tuen ja lastensuojelun perhetyössä. Lapsiperhetyöntekijä toimii palveluohjaajan sekä sosiaalityöntekijän työparina. Lisäksi teemme uudenlaista yhteistyötä yhtenäiskoulun kanssa ja osa työpanoksesta tulee olemaan koululla tsemppiohjaajan tehtävässä.

  Odotamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Uskomme, että myönteinen asenne tässä työssä on valttikortti! Kokemus lapsi- ja perhepalveluista, sekä kehitysmyönteisyys katsotaan eduksi. Teemme parhaamme kuntalaisten hyvinvoinnin ja viihtyvyyden eteen, tervetuloa tiimiin!

   

  Hae 8.11. mennessä KuntaRekryn kautta: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/lapsiperhetyontekija-tsemppiohjaaja-257205/?r=1

 • Nilakan alueen terveydenhuollossa avoinna tärkeitä paikkoja

  Tule vahvistamaan Keiteleen, Pielaveden, Tervon ja Vesannon terveydenhuoltoa omalla osaamisellasi!

  Ylilääkäri

  Viihdytkö työympäristössä, jossa luonnonläheisyys ja positiivinen paikallinen identiteetti yhdistyvät nykyaikaiseen terveydenhuoltoon?

  Etsitään tositarkoituksella ylilääkäriä, joka omaa hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, on tiimipelaaja ja haluaa kehittää toimintaa. Arvostusta täällä saa hyvistä organisointitaidoista ja muutosvalmiudesta. Nilakan alueella toimitaan omahoitaja-omalääkärimallilla.

   

  Haussa oleva ylilääkäri vastaa Nilakan palvelukeskuksen henkilöstöstä, taloudesta, toiminnasta ja kehittämisestä yhdessä muun paikallisjohdon kanssa. Palkkaus on liikelaitos Kysterin oman paikallissopimuksen mukainen.

   

  Hae 15.11.2019 mennessä:
  https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/ylilaakari-nilakka-249476/

  Terveyskeskuslääkärin sijaisuudet

  Pitempiaikaista tk-paikkaa tai yek/erikoistumispaikkaa vailla?
  2 tk-lääkärin sijaisuutta tarjolla!

  Tarjolla on pesti Keiteleen terveyskeskuksen vuodeosaston-vanhustenhoidon lääkärille 1,5 vuoden ajaksi. Voidaan täyttää myös lyhyempinä jaksoina, tämä työ voidaan lukea yleislääketieteessä sairaalapalveluksikin. Sekä toisena pestinä on Keiteleen poliklinikalle lääkäri monipuoliseen potilastyöhön. Työyhteisö on mukava persoonallinen yksikkö, jossa on hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki.

   

  Nilakan palveluyksikössä panostamme erityisesti opiskelijoiden ja erikoistuvien lääkäreiden ohjaukseen ja koulutukseen. Jokaiselle koulutettavalle lääkärille osoitetaan yliopiston koulutuksen suorittanut ohjaajalääkäri ja sovitaan viikoittaiset ohjauskerrat. Seniorin konsultointimahdollisuus on päivittäin.


  Hae 28.10.2019 mennessä:
  https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/terveyskeskuslaakarin-sijaisuudet-nilakka-247317/?r=3 

  All Posts
  ×
  ×
  EU:n yleistä tietosuoja-asetusta sovelletaan 25.5.2018 alkaen kaikissa EU:n jäsenmaissa. Asetuksen mukaan henkilörekistereitä ylläpitävien organisaatioiden on laadittava henkilörekistereilleen rekisteriselosteet. Henkilörekisterin vastuuhenkilön yhteystiedot on saatavissa henkilörekisteriselosteesta. Asiakkaalla on oikeus tarkastaa itseään koskevat asiakasrekisteritiedot ja pyytää niiden poistamista/korjaamista. Yhteystiedot löytyvät ko. selosteesta, jotka löytyvät osoitteesta: http://www.savogrow.fi/savogrow/rekisteri-_ja_tietosuojaselosteet 
  ×
  EU:n yleistä tietosuoja-asetusta sovelletaan 25.5.2018 alkaen kaikissa EU:n jäsenmaissa. Asetuksen mukaan henkilörekistereitä ylläpitävien organisaatioiden on laadittava henkilörekistereilleen rekisteriselosteet. Henkilörekisterin vastuuhenkilön yhteystiedot on saatavissa henkilörekisteriselosteesta. Asiakkaalla on oikeus tarkastaa itseään koskevat asiakasrekisteritiedot ja pyytää niiden poistamista/korjaamista. Yhteystiedot löytyvät ko. selosteesta, jotka löytyvät osoitteesta: http://www.savogrow.fi/savogrow/rekisteri-_ja_tietosuojaselosteet