• Täältä löydät alueemme avoimia työpaikkoja. Työnantaja, jos haluat avoimen työpaikkasi esille, laita meille viestiä heti.

  Monia mahdollisuuksia - Avoimia työpaikkoja

  Meillä etuna on elämisen helppous ja asioiden konstailematon hoituminen.

 • Savon villi länsi hakee tekijöitä

  Pohjois-Savon läntiset kunnat etsivät osaajia yrityksiin ja julkishallinnon tehtäviin.
  Tule mukaan porukkaan, jossa ei pönötetä!

  Projektivastaava puuhankkeeseen Kehitysyhtiö SavoGrowlle

  Tule hyvähenkiseen asiantuntijaporukkaamme edistämään puurakentamista Pohjois-Savossa!

  Kehitysyhtiö SavoGrow hakee projektivastaavaa alkavaan Ratkaisu on puussa -hankkeseen. Tavoitteena on aktivoida rakentamisen eri osapuolia lisäämään puun käyttöä rakentamisessa infrarakentaminen mukaan lukien. SavogGrow on tunnettu iloisesta työilmapiiristä ja napakasta kehittämisotteesta - tervetuloa mukaan porukkaan! 

   

  Tutustu paikkaan, hae 10.2. mennessä:

  http://www.savogrow.fi/savogrow/toihin_meille/projektivastaava

 • Työmahdollisuuksia Suonenjoella

  Parturi-Kampaamoyrittäjäksi tai pakkasmarjalle hyviin hommiin?

  Parturi-Kampaamo Hilkka etsii jatkajaa

  60-vuotias perheyritys etsii jatkajaa - toimi pian!

  Jo 60 vuotta asiakkaita palvellut Parturi-Kampaamo Hilkka etsii yrittäjää, joka haluaisi jatkaa liiketoimintaa. Kirsti on jäämässä eläkkeelle tämän vuoden lopussa, ja hänen yrityksensä kaipaisi kipeästi jatkajaa.

   

  Jos oman parturi-kampaamo kiinnostaa ole yhteydessä Kirstiin puhelimitse p. 040 751 9841 tai katso lisätietoja Yrityspörssin ilmoitussivulta.

  Pakkasmarja hakee osaajia moniin työtehtäviin

  Pakkasmarja on rehti marjanviljelijöiden oma marjayritys . Missiona on tarjota kaikille suomalaisille kotimaisia, turvallisia ja terveellisiä marjatuotteita vuoden jokaisena päivänä.

  Pakkasmarjalla on tarjolla moninaisia työtehtäviä. Haussa on myyntipäällikkö, talouspäällikkö, tuotannon kehittäjä sekä tuotannon ja logistiikan moniosaaja. Nyt avoimena on myös kesätyöt!

   

  Tutustu kaikkiin paikkoihin sekä yritykseen: https://www.pakkasmarja.fi/toihin/ 

 • KeIteleen yritykset kaipaavat tekijöitä

  Meillä on monia paikkoja auki. Hae heti.

  Pesulayrittäjäksi Keiteleelle

  Sinustako pesulayrittäjä valmiisiin tiloihin palvelemaan kuntaa ja muita asiakkaita?

  Tule yrittäjäksi Keiteleen kunnan rakennuttamaan pesulaan. Nyt on edullinen tilaisuus aloittaa yrittäjänä Keiteleen kunnan uudessa pesulassa. Kunta vuokraa uudet tilat laitteineen. Kunnan hoivapalvelut toimii asiakkaana pesulalle luoden peruskuorman yrityksen toiminnalle. Yrittäjä pyörittää toimintaa pesulassa ja vastaa asiakashankinnasta.

   

  Kysy lisää:

  elinkeinoasiamies Pekka Horttanainen,

  p. 0207 464 655, pekka.horttanainen@savogrow.fi

  Tuotantoon tekijä Casemakersille

  Haluatko palvella eturivin muusikkoja Keiteleeltä käsin?

  Casemakers Oy on voimakkaasti kasvava kuljetuslaatikoita valmistava yritys Keiteleellä Hamulan kylällä. Yritys etsii tuotannontyöntekijää kuljetuslaatikoiden kokoonpanoon.

   

  Lisätietoja:

  rekry@casemakers.fi

  Höyläys- ja lujuuslajittelulinjan hoitaja Sepalle

  Euroopan parhaat kattoristikot tulevat Keiteleeltä - Tekijöitä tarvitaan!

  Sepa Oy on v. 1982 perustettu perheyritys, joka on kasvanut Suomen merkittävimmäksi ja nykyaikaisimmaksi kattoristikoiden valmistajaksi sekä yhdeksi alan suurimmaksi Euroopassa.

   

  Nyt on tilaisuus päästä töihin mukavaan porukkaan oman alansa markkinajohtajan palvelukseen! Työ alkaa heti kun sopiva tekijä löytyy.

   

  Lisätietoja: matti.ahonen@sepa.fi
   https://www.sepa.fi/tyopaikat/

  Rahoitusneuvoja kahden pankin huipputiimiin

  OP Nilakan seutu ja OP Vesanto etsivät vakituista rahoitusneuvojaa.

  OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaiden omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässä työskentelee yli 12 000 ammattilaista, tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaalle.

   

  Haemme rahoitusneuvojaa, jonka vastuulla on henkilö- ja yritysasiakkaiden asiakaspalvelu ja monipuoliset rahoituksen palvelut.

   

  Lisätiedot:

  Jouni Karhinen p. 0400 182 868

  Yrittäjäksi kello-, koru-, lahja- ja fotoliikkeeseen

  Paikka auki monipuoliselle yrittäjälle!

  Foto Helenan Kello ja Kulta on hyvällä paikalla Keiteleen keskustassa sijaitseva, vuokratussa liiketilassa toimiva myymälä, joka myy kellot, korut, lahjatavarat sekä kosmetiikkaa, ja tarjoaa monipuolisesti valokuvaus-, passikuva- (sähköiset sekä paperiset) sekä mainosteippauspalveluja sekä kellojen, korujen ja silmälasien korjaukset ym. Yritys on myytävänä nykyisen yrittäjän jäädessä eläkkeelle.

   

  Kysy lisää:

  Helena p. 040 533 3670

  www.facebook.com/fotohelenankellojakulta

  Majoitus- ja toimistotilaa myytävänä

  Yrittäjälle toimitilaa tarjolla 

  Keiteleen keskustassa myytävänä majoitustiloja (5 majoitushuonetta + yht. keittiö, n. 10 vuodepaikkaa) sekä toimistotiloja 70 m2 ja 40 m2.

   

  Kysy lisää:

  Risto Kumpulainen p. 0400 673 162

  Asumispalveluyrittäjä Keiteleelle

  Etsimme asumispalveluyrittäjää Keiteleen Savonrannassa sijaitsevaan kiinteistöön, jonka tilat vapautuvat uudelle toimijalle v.2020 alkupuolella.

  Tiloissa toimii tällä hetkellä päihde- ja mielenterveyspalvelujen asumisyksikkö. Etsimme jatkajaa vastaavalle toimijalle. Tilat sopisivat vaihtoehtoisesti myös esim. Airbnb-yrittäjälle.

  Edullinen vuokra, josta alennusta ensimmäisille kuukausille.

   

  Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää:

  Petri Tiihonen, Rimole Oy

  Puh: + 358 400 666 434

  petri.tiihonen@rimole.fi

  www.rimole.fi

 • Nilakan alueen terveydenhuollossa avoinna tärkeitä paikkoja

  Tule vahvistamaan Keiteleen, Pielaveden, Tervon ja Vesannon terveydenhuoltoa omalla osaamisellasi!

  Ylilääkäri

  Viihdytkö työympäristössä, jossa luonnonläheisyys ja positiivinen paikallinen identiteetti yhdistyvät nykyaikaiseen terveydenhuoltoon?

  Etsitään tositarkoituksella ylilääkäriä, joka omaa hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, on tiimipelaaja ja haluaa kehittää toimintaa. Arvostusta täällä saa hyvistä organisointitaidoista ja muutosvalmiudesta. Nilakan alueella toimitaan omahoitaja-omalääkärimallilla.

   

  Haussa oleva ylilääkäri vastaa Nilakan palvelukeskuksen henkilöstöstä, taloudesta, toiminnasta ja kehittämisestä yhdessä muun paikallisjohdon kanssa. Palkkaus on liikelaitos Kysterin oman paikallissopimuksen mukainen.

   

  Ota yhteyttä:

  Raakel Laukkanen

  raakel.laukkanen@kuh.fi

  Terveyskeskuslääkärin sijaisuudet

  Pitempiaikaista tk-paikkaa tai yek/erikoistumispaikkaa vailla?
  2 tk-lääkärin sijaisuutta tarjolla!

  Tarjolla on pesti Keiteleen terveyskeskuksen vuodeosaston-vanhustenhoidon lääkärille 1,5 vuoden ajaksi. Voidaan täyttää myös lyhyempinä jaksoina, tämä työ voidaan lukea yleislääketieteessä sairaalapalveluksikin. Sekä toisena pestinä on Keiteleen poliklinikalle lääkäri monipuoliseen potilastyöhön. Työyhteisö on mukava persoonallinen yksikkö, jossa on hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki.

   

  Nilakan palveluyksikössä panostamme erityisesti opiskelijoiden ja erikoistuvien lääkäreiden ohjaukseen ja koulutukseen. Jokaiselle koulutettavalle lääkärille osoitetaan yliopiston koulutuksen suorittanut ohjaajalääkäri ja sovitaan viikoittaiset ohjauskerrat. Seniorin konsultointimahdollisuus on päivittäin.

   

  Ota yhteyttä:

  Raakel Laukkanen

  raakel.laukkanen@kuh.fi

  All Posts
  ×
  ×
  EU:n yleistä tietosuoja-asetusta sovelletaan 25.5.2018 alkaen kaikissa EU:n jäsenmaissa. Asetuksen mukaan henkilörekistereitä ylläpitävien organisaatioiden on laadittava henkilörekistereilleen rekisteriselosteet. Henkilörekisterin vastuuhenkilön yhteystiedot on saatavissa henkilörekisteriselosteesta. Asiakkaalla on oikeus tarkastaa itseään koskevat asiakasrekisteritiedot ja pyytää niiden poistamista/korjaamista. Yhteystiedot löytyvät ko. selosteesta, jotka löytyvät osoitteesta: http://www.savogrow.fi/savogrow/rekisteri-_ja_tietosuojaselosteet 
  ×
  EU:n yleistä tietosuoja-asetusta sovelletaan 25.5.2018 alkaen kaikissa EU:n jäsenmaissa. Asetuksen mukaan henkilörekistereitä ylläpitävien organisaatioiden on laadittava henkilörekistereilleen rekisteriselosteet. Henkilörekisterin vastuuhenkilön yhteystiedot on saatavissa henkilörekisteriselosteesta. Asiakkaalla on oikeus tarkastaa itseään koskevat asiakasrekisteritiedot ja pyytää niiden poistamista/korjaamista. Yhteystiedot löytyvät ko. selosteesta, jotka löytyvät osoitteesta: http://www.savogrow.fi/savogrow/rekisteri-_ja_tietosuojaselosteet